Apartmani

Apartman Biserka

Okrenut ka mirnijoj, dvorišnoj strani, u prizemlju vile, moderno je opremljen i svetao prostor, sa bračnim krevetom, noćnim stočićima sa lampama, ormanom, mestom za sedenje, kao i radnim stolom. Veličine je 24 kvadratna metra, sa kupatilom koje se sastoji od tuša, lavaboa i toaleta. Gostima su na raspolaganju peškiri i osnovni pribor za higijenu: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun. Bračni krevet, bez zadnje stranice, dužine je 2 metra, a širine 1,6m. Dušek je „Goldwell“, od memorijske pene, a jastuk i jorgan su antialergijski. Apartaman je klimatizovan, ima centralno grejanje, Wi Fi, TV sa kablovskom. Postoji mogućnost da se u apartman unese pomoćni ležaj, uz doplatu od 10€. Za decu do 10 godina boravak u našem hostelu je besplatan. Za bebe u ponudi imamo krevetac, hranilicu i dubak. Gosti hostela mogu da koriste zajedničku hostelsku kuhinju.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U apartmanu nije dozvoljeno pušenje.

Apartman Slavica

Okrenut ka mirnijoj, dvorišnoj strani, na prvom spratu vile, moderno je opremljen i svetao prostor, sa bračnim krevetom, noćnim stočićima sa lampama, ormanom, mestom za sedenje, kao i radnim stolom. Veličine je 24 kvadratna metra, sa kupatilom koje se sastoji od tuša, lavaboa i toaleta. Gostima su na raspolaganju peškiri i osnovni pribor za higijenu: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun. Bračni krevet, bez zadnje stranice, dužine je 2 metra, a širine 1,6m. Dušek je „Goldwell“, od memorijske pene, a jastuk i jorgan su antialergijski. Apartaman je klimatizovan, ima centralno grejanje, Wi Fi, TV sa kablovskom. Postoji mogućnost da se u apartman unese pomoćni ležaj, uz doplatu od 10€. Za decu do 10 godina boravak u našem hostelu je besplatan. Za bebe u ponudi imamo krevetac, hranilicu i dubak. Gosti hostela mogu da koriste zajedničku hostelsku kuhinju.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U apartmanu nije dozvoljeno pušenje.

Apartman Verica

Na prvom spratu vile, moderno je opremljen i svetao prostor, sa bračnim krevetom, noćnim stočićima sa lampama ormanom, mestom za sedenje, kao i radnim stolom. Veličine je 17 kvadratnih metara, sa kupatilom koje se sastoji od tuša, lavaboa i toaleta. Gostima su na raspolaganju peškiri i osnovni pribor za higijenu: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun. Bračni krevet, bez zadnje stranice, dužine je 2 metra, a širine 1,6m. Dušek je „Goldwell“, od memorijske pene, a jastuk i jorgan su antialergijski. Apartaman je klimatizovan, ima centralno grejanje, Wi Fi, TV sa kablovskom. Postoji mogućnost da se u apartman unese krevetac za decu do dve godine. Gosti hostela mogu da koriste zajedničku hostelsku kuhinju.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U apartmanu nije dozvoljeno pušenje.

Sobe

Soba Marija

Dvokrevetna soba „Marija“, veličine 17 kvadratnih metara, nalazi se u prizemlju vile. Soba ima bračni krevet, veličine 2x1,6m, bez zadnje stranice, sa „Goldwell“ dušekom od memorijske pene i antialergijskim jastucima i jorganom, kao i noćne stočiće sa lampama i orman. Klimatizovana je, sa centralnim grejanjem i Wi Fi.Na raspolaganju su vam dva moderno opremljena kupatila sa po dva lavaboa, tri nezavisne tuš kabine i po dva nezavisna toaleta. Na raspolaganju su vam osnovni toaletni pribor: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun, kao i daska za peglanje, pegla i fen.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U sobi nije dozvoljeno pušenje.

Soba Neda

Osmokrevetna soba „Neda“, veličine 20 kvadratnih metara, okrenuta je ka mirnoj i tihoj ulici, u prizemlju vile. Kreveti su na sprat, svaki krevet ima svoj orman. Kreveti su veličine 2x0.9m, sa „Wellpur“ dušecima od memorijske pene, a jorgani i jastuci su antialergijski. Svaki krevet ima noćnu lampu. Soba je klimatizovana, svetla, ima centralno grejanje i Wi Fi. Na raspolaganju su vam dva moderno opremljena kupatila sa po dva lavaboa, tri nezavisne tuš kabine i po dva nezavisna toaleta. Na raspolaganju su vam osnovni toaletni pribor: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun, kao i daska za peglanje, pegla i fen.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U sobi nije dozvoljeno pušenje.

Soba Danica

Šestokrevetna soba „Danica“, veličine 18 kvadratnih metara, okrenuta je ka mirnoj i tihoj ulici, na prvom spratu vile. Kreveti su na sprat, svaki krevet ima svoj orman. Kreveti su veličine 2x0.9m, sa „Wellpur“ dušecima od memorijske pene, a jorgani i jastuci su antialergijski. Svaki krevet ima noćnu lampu. Soba je klimatizovana, svetla, ima centralno grejanje i Wi Fi. Na raspolaganju vam je moderno opremljeno kupatilo sa dva lavaboa, dve nezavisne tuš kabine i dva nezavisna toaleta. Na raspolaganju su vam osnovni toaletni pribor: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun, kao i daska za peglanje, pegla i fen.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U sobi nije dozvoljeno pušenje

Soba Zora

Osmokrevetna soba „Zora“, veličine 20 kvadratnih metara, okrenuta je ka mirnoj i tihoj ulici, na prvom spratu vile. Kreveti su na sprat, svaki krevet ima svoj orman. Kreveti su veličine 2x0.9m, sa „Wellpur“ dušecima od memorijske pene, a jorgani i jastuci su antialergijski. Svaki krevet ima noćnu lampu. Soba je klimatizovana, svetla, ima centralno grejanje i Wi Fi. Na raspolaganju vam je moderno opremljeno kupatilo sa dva lavaboa, dve nezavisne tuš kabine i dva nezavisna toaleta. Na raspolaganju su vam osnovni toaletni pribor: peškir, toalet papir, pena za kupanje, šampon i sapun, kao i daska za peglanje, pegla i fen.

Mogućnost boravka kućnog ljubimca.

U sobi nije dozvoljeno pušenje.

Usluge

Besplatne usluge

Parking

Parking

U prirodnom hladu oraha I breze, očekuje Vas prostani parking sa 11 parking mesta i 24/7 video nadzorom. Parking je u zatvorenom prostoru, u dvorištu zgrade i ne vidi se sa ulice. Za goste hostela parking je uključen u cenu.

Wi Fi

Wi Fi

Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi u celom hostelu.

Mape

Mape grada

Besplatne mape grada za sve goste.

Piće

Piće dobrodošlice

Po dolasku u naš hosel, očekuje Vas piće dobrodošlice u našem kafeu.

Peškir

Korišćenje peškira

Gosti hostela dobijaju peškire i posteljinu na korišćenje besplatno.

Doručak

Lagani doručak

U trpezariji, gostima se do 12h služi laki doručak, koji je uključen u cenu boravka, a sastoji se od peciva, džema, putera, soka, jogurta, čaja i dve vrste žitarica.

Kuhinja

Korišćenje kuhinje

U savremeno opremljenoj kuhinji sa trpezarijom, gosti mogu i samostalno da upotrebljavaju kuhinju gde su im na raspolaganju frižider, indukcioni rešo, ketler, toster, mikrotalasna rerna i mašina za pranje sudova, kao i prateći sudovi.

Pet

Pet friendly

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli!

Ostale usluge

Prevoz

Transfer

Transfer do aerodroma ili železničke i autobuske stanice ili sa aerodroma do hostela, vršimo uz nadoknadu koja odgovara cenama gradskog taxi prevoza.

Ketering

Ketering

Ukoliko želite da isprobate srpske specijalitete, nidimo Vam usluge renomiranog keteringa. U istoj možete uživati u našoj trpezariji ili terasi. Samo je potrebno da najavite bilo da je ručak ili večera.

Kafe

Internet kafe

Ako poželite da se družite, da se odmorite od šetnji i obilazaka, da popijete kafu ili čašicu domaćeg vina, da pojedete kolač, sendvič ili voće, na miru porazgovarate putem interneta sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima ili samo odgledate utakmicu, na raspolaganju su Vam dve prostrane terase na krovu zgrade. Ako imate potrebu, u ovom prostoru možete napraviti I prigodnu manju proslavu.

U ovom prostoru dozvoljeno je pušenje.

Parking

Parking

Ukoliko iz Beograda putujete na drugu destinaciju, u periodu odsustva možete svoje vozilo ostaviti na našem parkingu uz dnevnu doplatu.