Kontakt

adresa

Ljube Stojanovića 4, Beograd

tel

+381(0)11/329-45-42

kontakti

+381(0)63/218-119

gmail

missdepolo@gmail.com

Kako da stignete do nas?

Sa autobuske i železničke stanice

Na stanici „Glavna železnička stanica“, koja se nalazi na ostrvu ispred železničke stanice, uđite u tramvaj 9L, kojim se vozite 5 stanica, do stajališta „Bulevar despota Stefana“. Zatim nastavite pešice do ulice Bulevar despota Stefana (prva desno), u kojoj se nalazi stajalište „Džordža Vašingtona“ na kom ulazite u neki od autobusa 35, 43, 95 ili 96, kojim idete jednu stanicu do stanice „Cvijićeva“. Zatim se vratite do Ulice Cvijićeva (prva levo) i njome pešačite do Ulice Čarlija Čaplina (prva levo), zatim prva desno, ulica Ljubomira Stojanovića u kojoj se nalazi naš hostel, na broju 4. Od stanice do hostela ima oko 250m hoda.

Taksi prevoz na ovoj relaciji bi iznosio oko 600 dinara za vožnju od oko 2,5km.

U svakom momentu se možete obratiti našem osoblju za prevoz sa bilo koje tačke do hostela i od hostela do željene destinacije, po ceni taxi usluga.

Sa aerodroma

U neposrednoj blizini izlaza sa aerodroma, na gornjem nivou, nalazi se autobusko stajalište na kom staju autobusi A1 i 72.

Ako se odlučite za liniju A1 (cena karte 300din, kupuje se kod vozača), idete autobusom do poslednje stanice (“Trg Slavija”), zatim u ulici Bulevar oslobođenja, na stanici “Trg Slavija”, čekate linije 33 ili 48 (cena karte oko 150 din i kupuje se kod vozača), pravac „Pančevački most", kojom idete 4 stanice i silazite na stanici “Hala pionir”. Zatim ulazite u Ulicu Jaša Prodanovič (prva levo) i njome pešačite do Ulice Ljubomira Sojanovića (4četvrta desno), u kojoj se nalazi naš hostel, na broju 4. Od stanice do hostela ima oko 450m hoda.

Ako se odlučite za liniju 72 (cena karte 150din, kupuje se kod vozača), idete autobusom do stanice “Brankov most", gde na istoj stanici prelazite u linije 16 ili 95 (cena karte oko 150 din i kupuje se kod vozača), kojom idete 4 stanice i silazite na stanici “Cvijićeva”. Zatim se vratite do Ulice Cvijićeva (prva levo) i njome pešačite do Ulice Čarlija Čaplina (prva levo), zatim prva desno, Ulica Ljubomira Stojanovića u kojoj se nalazi naš hostel, na broju 4. Od stanice do hostela ima oko 250m hoda.

Ukoliko se odlučite za taksi prevoz, njegova cena bi mogla biti oko 1800 dinara za ovu vožnju od 20km.

Takođe, možemo Vam mi organizovati prevoz, po ceni taksi usluga.

Očekujemo Vas!